Boka in sommarens rivnings-projekt!

Vi befinner oss nu i mitten av mars månad och våren är äntligen här! Såhär års när solen skiner och temperaturerna stiger är det många som går i renoveringstankar. Har du planer på att renovera till sommaren? Då är det hög tid att redan nu boka in din hjälp med rivning i Stockholm!

Rivning Stockholm

Boka in hjälp i god tid

Att det är stort tryck på hantverkare under sommaren råder inga tvivel om, därför är det alltid en klok idé att boka in hjälp i god tid. Att välja en seriös hantverkarfirma i den stora hantverkar-djungeln är inte heller helt enkelt. Att lägga tid på research kan därför vara avgörande om du får en bra och säker firma som utför arbetet på rätt sätt.

Tips när du väljer hantverkare i Stockholm

1. Hör med vänner, bekanta och kollegor

Ta reda på vilken firma de har anlitat och om de var nöjda. Det kan vara enklare än att försöka hitta rätt i djungeln på nätet.

2. Be om offert

Jämför gärna flera olika firmor kontrollera vad som ingår, tidsåtgång och kostnader.

3. Be om F-skattebevis

Är det en enskild firma ska du kolla att de har F-skattbevis. Det kan du göra genom att be om att få se aktuellt bevis eller kontakta Skatteverket. När det gäller aktie- eller handelsbolag kontrollerar du dem via Bolagsverket.

4. Gör research och läs omdömen

Läs referenser och recensioner från tidigare kunder. Besök gärna firmans sociala kanaler där du både kan läsa kommentarer och få en bättre uppfattning om firman.

Riva på egen hand

Det finns många hemmafixare som överväger att utföra rivningen på egen hand. Faktum är att många klarar av att riva på egen hand när det kommer till en renovering med nya ytskikt. Men så fort det börjar handla om större projekt som inkluderar bärande konstruktion, miljöfarligt avfall och som kräver lite mer mantimmar bör man anlita en behörig rivningsfirma. Allra säkrast är det att ta kontakt med ett rivningsföretag i Stockholm och fråga om råd innan du tar tag i rivningen på egen hand.