Om oss

Välkommen till Horseflame Norden! Du har landat på plattformen för alla hemmafixare! Här får du ta del av allt från inspiration av inredning och renovering till tips & trix för din renovering.

Att renovera själv är en livsstil för många

På senare tid har det blivit allt vanligare att göra saker på egen hand när det gäller renovering och andra byggprojekt. Det är inte bara roligt och pyssligt – det kan även vara en utmaning. Hos oss på Horseflame Norden får du alla möjliga tips för dig som hemmafixare – allt från hur du bygger växthus till hur du inreder gamla 40-talshus!

Renoveringsobjekt, inredning, inspiration…

…you’ll name it! Hos oss hittar du det mesta inom renovering, bygg och inredning. Har du ett renoveringsprojekt på gång? Kanske ska du bygga altan? Vi ger dig de bästa tipsen när det kommer till all hemmafix! Missa inte att kika in i vårt galleri där du kan inspireras av inredning, stilar och nya byggprojekt.

Att renovera själv – inte bara fördelaktigt för plånboken

Att renovera hemma handlar inte endast om pengar, även om det är en viktig aspekt för många då man kan spara en hel del pengar. En fördel med att renovera på egen hand riskerar man inte att besviken på någon man betalat pengar till och man har även möjlighet att ändra sig under tidens gång. Att genomföra reparationer blir även lättare om man skaffat sig kunskap om sin fastighet i samband med renoveringsprojekt. Dessutom har man chansen att finna sin kreativa sida för att lyfta fram sin personlighet i renoveringen!