Mitt i renoveringen? Hyr byggställning i Stockholm!

Är du mitt i fasadrenoveringen? Kanske ska du lägga om taket? Då kan det vara en god idé att hyra säkra och flexibla byggställningar i Stockholm.

Hyra byggställning Stockholm

Trygga och säkra ställningar hos Takfix

Hos Takfix kan du hyra byggställningar och fasadställningar som uppfyller Arbetsmiljöverkets och RISEs föreskrifter. Vare sig ni är ett företag eller privatperson erbjuder Takfix såväl modulställning som ramställningar, i stål eller aluminium. De erbjuder en helhetslösning där de hjälper till med både montering och dimensionering med upp till nio meter höga ställningar. Kom ihåg att ROT-advrag kan användas för arbetet!

Modul- och ramställningar i Stockholm

Modulställningarna är prisvärda, flexibla och snabbt monterade. Vanliga arbetsområden för modulställningar är vid takbyten och takrenoveringar. Fungerar även utmärkt på byggarbetsplatser och som ett stabilt underrede vid byggande av läktare och scener. Dessa Layher ställningar är typkontrollerad av RISE, typkontrollintyg nr 15 48 01.

En aluminiumvariant av modulställningen finns också. Den är identisk i sin konstruktion, men väger avsevärt mycket lägre. Detta är att föredra när man ska montera på mer känsliga underlag eller om fasadställningarna behöver bäras en längre sträcka. Aluminiumställningen är typkontrollerad av RISE, typkontrollintyg nr 15 48 06.

Ramställningen är en populär ställning och har varit marknadsledande sedan flera decennier. Ställningen har bara sex komponenter, vilket gör monteringen enkel och säker. Konstruktionen är lätt, men samtidigt robust och stabil, och den uppfyller nästan vilka krav som helst. Bra egenskaper hos ramställningen är att det är en enkel fästteknik för snabb och problemfri montering, det är få komponenter med logiska tillbyggnadsmöjligheter och snabb utbyggbarhet. Den ergonomiskt fördelaktig och lätthanterlig som kräver minimalt underhåll.

Effektiviserar arbetet med programvara

Takfi kvalitetssäkrar alla kvalificerade ställningsuppdrag med ett beräkningsprogram så att de möter de säkerhetskrav som finns. Lösningar kan sedan anpassas och modifieras, till exempel kan en fasadställning kompletteras med trapptorn och intagsbryggor och facklängder kan justeras. Med ställningssystemen kan de erbjuda nästan obegränsade variationsmöjligheter när det gäller montage och användningsområden. Läs mer om deras erbjudande om att hyra ställning i Stockholm.