Klubbjackor

Klubbjackor är viktigt för dig som stolt vill visa upp din klubb och klubbens sponsorer. På Norrköpings skateshop erbjuder dem ett brett sortiment av klubbjackor till det bästa priset. Se till att du kollar genom alla deras klubbjackor som dem erbjuder, så att du inte missar just din klubbjacka. Du har som kund valmöjligheten att beställa klubbjackorna online eller via deras butik i Stockholm. På Norrköpings skateshop har du även möjligheten att själv skräddarsy klubbjackorna. Klubbjackorna kan exempelvis anpassas och skräddarsys med exempelvis klubblogga i exklusiva kristaller, flaggor, namn och sponsorer med mera. Kristall logga i miniatyr på Klubbjackorna kan även skräddarsys och tryckas på andra material så som tights och ryggsäck.


Handla klubbjackor för din klubb


Klubbjackorna från Norrköpings skateshop är gjorda på det fina italiensk kvalitetstyget som är tillverkad på de sätt att klubbjackorna ska kännas tunt och andas, samtidigt som det håller värmen. Tyget på Klubbjackorna är i fyrvägsstretch för den bästa passformen och rörelsefriheten som krävs för alla konståkare, dessutom håller klubbjackorna en så kallad ISO kvalitetsstandard 2700 rotations och håller mycket lovande och hög kvalité.


Leverans


För leverans kommer det att ta upp till 3–5 arbetsdagar att skicka klubbjackorna från deras lager. För mer information om vilka klubbjackor som finns i lager vänligen kontakta Norrköpings skatehop via mail: info@norrkopingsskateshop.com eller telefon: 0766-316690.

Observera att vid köp av klubbjackor förekommer det ingen bytesrätt. Viktigt att ha i åtanke att rätt storlek på klubbjackor har provats.

Kontakta Norrköpings skateshop vid frågor

Har du frågor? Då ska du inte tveka och höra av dig till Norrköpinsskate shop. Med detta sagt, har alla konståkare olika önskemål och olika behov när de ska inhandla klubbjackor. Därför kan lite råd på vägen underlätta för dig att hitta rätt. Du kan antigen besöka deras butik i Stockholm eller hör av dig till dem så hjälper de dig närmare med klubbjackorna.