Välkommen!

Välkommen till Horseflame Norden – plattformen för alla hemmafixare! Här får du ta del av allt från inspiration av inredning till tips & trix för din renovering.

DIY – Do It Yourself

På senare tid har det blivit allt vanligare att göra saker på egen hand när det gäller renovering och andra byggprojekt. Det är inte bara roligt och pyssligt – det kan även vara en utmaning, som bara gör det ännu härligare när allt är på plats! Hos oss på Horseflame Norden får du alla möjliga tips för dig som hemmafixare; allt från hur du bygger växthus till hur du inreder gamla 40-talshus!

Alla husägare behöver förr eller senare genomföra förbättringar, underhåll eller reparationer. Det hör helt enkelt till livet som fastighetsägare eftersom hus slits och eftersom man kan vilja förändra sitt boendes utseende och funktioner. Att anlita proffs kan bli en väldigt dyr historia, därför är det många som väljer att göra jobbet själv istället.

Renovera själv – En livsstil för många

I många hushåll pågår det ständiga renoveringsprojekt i bostaden. Många tycker helt enkelt att det är kreativt och kul, och dessutom kan man höja värdet på sin fastighet genom att själv göra jobbet. Är man ny inom renovering kan det vara svårt att bedöma hur mycket man klarar av på egen hand, och det är vanligt att man känner att det var lättare än man trott men att det tog längre tid än man tänkt. Vi på Horseflame Norden samlar ihop massor med tips på hur du som nybörjare kan bli en skicklig hemmafixare!

Det behöver inte vara så komplicerat – mindre förändringar som ytskikt och målning är klassiska projekt för nya hemmafixare och som dessutom kan göra stor skillnad!

Fördelar med att renovera själv

Att renovera hemma handlar inte endast om pengar, även om det är en viktig aspekt för många då man kan spara en hel del pengar. En fördel med att renovera på egen hand riskerar man inte att besviken på någon man betalat pengar till och man har även möjlighet att ändra sig under tidens gång. Att genomföra reparationer blir även lättare om man skaffat sig kunskap om sin fastighet i samband med renoveringsprojekt.