Om Horse Flame

 

Horse Flame Norden AB är ett Svenskt handelshus, med förgreningar till våra Nordiska grannländer. Vi marknadsför prisvärda kvalitets produkter med tillbehör för uppvärmning och trivsel i våra hus, stugor och lokaler.

Vi har letat efter braskaminer av traditionellt väl beprövat material i gjutjärn, som i grunden har en enastående direktvärme och värmelagrings
kapacitet.
Vi fann vad vi letat efter hos HeNan Hi-Flame Co.Ltd. i Kina, och startade då företaget HORSE FLAME NORDEN AB 2010. De har under många år tillverkat gjutjärnskaminer (ISO 9001 certifierade) och då även med vattenmantel som är självklart om man vill ta vara på den extravärme som kaminen ger via lagring i ackumulatortankar.

De har 38 olika modeller i sin produktion, varav 9 är vattenmantlade och CE märkta med en effekt på allt från 5kw upp till hela 35kw.

Vi har fått förtroendet från HeNans ledning att bli deras generalagent i Norden.
Vi har börjat strukturera upp verksamheten i Sverige för att sedan gå vidare i de övriga Nordiska länderna.

HORSE FLAME NORDEN AB har sitt huvudkontor och kommande visningsrum i Vings Kvarn som ligger i Hökerum mellan Borås och Ulricehamn.

I LBC (Lastbilscentralens) lokaler på  Karlsnäsvägen 14 i Ulricehamn har vi hittat ett skräddarsytt lagerhotell för våra kaminer där man redan i dag kan se kaminerna i verkligheten. Kontakta oss gärna för en visning
Visa större karta